

June 8, 2024 500 Sprint Car Tour, Kenyon Midget Series, Model Coverall Limited Late Models, Auto Value 4 Cylinders

1:00pm 2:00	Pit Pass Window Opens Pit Gate Open
3:00	4 Cylinder Tech (Turn 1)
3:35	Limited Late Tech (Turn 1)
3:50 - 4:00	Sprint Car Engine Heat
4:00	General Admission Gates Open
4:00	Practice Begins
4:00 - 4:15	Midgets Practice (15 minutes)
4:15 - 4:35	Sprints Practice (20 minutes)
4:35 - 4:45	4 Cylinder Practice/Qualifying (10 minutes)
4:45 - 4:55	Limited Late Model Practice/Qualifying (10 minutes)
4:55 - 5:15	Sprints Practice (20 minutes)
5:15 - 5:30	Midgets Practice (15 minutes)
5:30 - 5:40	4 Cylinder Practice/Qualifying (10 minutes)
5:40 - 5:50	Limited Late Model Practice/Qualifying (10 minutes)
5:50	Sprint Car Qualifying
6:27	Invocation – Larry Bush
	National Anthem –
6:30	Racing

Racing Lineup

Midgets Heat 1	8 Laps / 5min	
Midgets Heat 2	8 Laps / 5min	
Auto Value 4 Cylinders Feature 1	15 Laps / 15min	
Model Coverall Limited Late Model Feature 1	25 Laps / 25min	
T-Shirt Toss		
Kenyon Midgets Feature	20 Laps	
Auto Value 4 Cylinders Feature 2	15 Laps / 15min	
Model Coverall Limited Late Model Feature 2	25 Laps / 25min	
500 Sprint Car Feature	40 Laps	